Tip os log ind
Lise Vandborg.
Foto: Pr-foto

Nybygger fortæller om genbrug

Vores Ikast er de kommende måneder vært for en række events på torvet i Ikast
09. maj 2019, 06.11

Ikast På fredag får Ikast besøg af Lise Vandborg, kendt fra Nybyggerne på TV2, for at fortælle om »Genbrug og Cirkulær Økonomi« og give inspiration til at genbruge og upcycle til både hjemmet og garderoben.

Vores Ikast er de kommende måneder vært for en række events på torvet i Ikast. Det er den landsdækkende kampagne »Danmark for målene«, som handler om at trække noget højpolitisk ned på Jorden og ind i hverdagen hos os borgere, som for alvor kan være med til at gøre den forskel, der kræves. Sammen skal vi gøre verdensmål til hverdagsmål.

I dag er der kun 20% af danskerne der kender til disse mål, som blev vedtaget af FN allerede i 2015. Disse mål har til formål at skabe en bedre verden for alle mennesker.

Ikast Kommune støtter op om målene, og det gør Vores Ikast også.

Bestyrelsen i Vores Ikast har valgt at være en del af disse arrangementer og starter i det små og lokalt med at gøre verdensmål til hverdagsmål,

Arrangementerne starter på fredag, hvor torvet får besøg af en karavane af biler og udstillinger.

Der er aktiviteter for alle aldre og mulighed for at få en masse information og ikke mindst inspiration. Børnene kan komme med på skattejagt efter verdensmålene og lede efter målene i butikkerne i Østergade og Strøgcenteret. Se mere på Vores Ikasts hjemmeside.


Ordet er ditMere Ikast