Tip os log ind
Foreningsmarked i kulturhuset Den Gamle Biograf, hvor det okale foreningsliv præsenterer sig overfor tilflyttere.
Foto: Hans Jørgen Hansen

Nye borgere inviteret på oplevelser i byen

Engesvang Erhvervsforening og Engesvang Lokalråd havde slået sig sammen og bød tilflytterne velkommen
05. november 2019, 14.45

Engesvang Nye borgere i Engesvang fik forleden en på opleveren, da de blev inviteret på rundtur af de to lokale foreninger, Engesvang Erhversforening og Engesvang Lokalråd.

Borgmester Ib Lauridsen bød velkommen, og fortalte om kommunen og hvad der kendetegner Ikast-Brande kommune, og specielt byerne Engesvang, Bording og Pårup.

Første stop var stenen ved Bølling sø, hvor tørvearbejderne og deres betydning for Engesvang blev ridset op sammen med historien om Bølling Sø.

I fælles bus gik turen videre til Stea, der gav en rundvisning og fortalte, hvordan pallerne bliver genanvendt og til sidst flises op til varme, som kanaliseres videre til Engesvang by.

I Engesvang Hallen fik børnene lov til at boltre sig mens de voksne kunne se nærmere på aktivitetstrappen og hele området, der blandt andet kommer til at rumme den nye børnehave, og den i Engesvang nye mulighed for vuggestueplads.

Bussen rundede Klosterlund Musuem og videre til Kulturhuset, hvor byens foreninger havde stande og fortalte om alt, hvad de kan byde på. Kulturhuset var fyldt af aktivitet for alle aldre. Der blev talt, leget og lyttet til de mange muligheder som byen har at tilbyde.

Kommunens nye tilflytterguide Lene Fløe sluttede af med at vise den nye hjemmeside .


Ordet er ditMere Engesvang