Tip os log ind
Brandes nye OK-tankstation ventes færdig i slutningen af november.
Foto: Pr-foto

OK bygger ny tankstation og vaskehal i Brande

Brande får ny OK-tankstation ved motorvejstilkørslen. Det danske energiselskab bygger samme sted også en miljøvenlig vaskehal
02. september 2019, 16.51

Brande Bilister i Brande får snart mulighed for at tanke eller vaske bilen på en helt ny OK-tankstation.

Mandag 9. september begyndte arbejdet med at bygge både en tankstation og en miljøvenlig vaskehal på Sjællandsvej 2D, der ligger lige ved motorvejen. På samme adresse kommer også en truck diesel-station til lastbiler.

Salgschef i OK, Jesper Slot, forventer, at tankstationen åbner i slutningen af november.

- Der er mange pendlere, der kører til og fra Midtjyske Motorvej. De får nu hurtig og nem adgang til en moderne tankstation og miljøvenlig vaskehal. Begge dele taler sammen med OK-appen, så du kan åbne benzinstanderen fra førersædet, ligesom du kan starte vaskehallen og blive siddende i bilen, imens den bliver vasket, siger Jesper Slot i en pressemeddelelse.


Svanemærket vaskehal

Med OK-appen er vaskehallen nem at betjene. Men den er også så miljøvenlig, at den bliver udmærket med det nordiske svanemærke, som langt de fleste vaskehaller i OK-kæden har.

Det har de, fordi vaskehallerne er forsynet med effektive renseanlæg, der fjerner kemikalier, olie og tungmetaller, så vandet kan genbruges og dermed belaster miljøet mindre. I modsætning til bilvask derhjemme i indkørslen.

- Hvis du vasker bilen derhjemme, så kan du ikke undgå, at der kommer for eksempel sæbe og olierester direkte ud i naturen. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en vaskehal og helst én, der er svanemærket, siger Jesper Slot.


Ordet er ditMere Brande