Tip os log ind
Anne-Sofie Ernstrøm blev modtaget af familien og kæresten Kasper Madsen, da hun vendte hjem fra ungdoms-OL i Singapore

OL-guldvinderen fra Ikast

- En stor oplevelse, siger 17-årige Anne-Sofie Ernstrøm, der netop har vundet håndboldguld ved ungdoms-OL i Singapore
02. september 2010, 14.46

Efter 16 dage i Singapore var det en glad Anne-Sofie Ernstrøm, der i lørdags blev genforenet med familie, kæreste og venner.

Men en glitrende guldmedalje om halsen bekræftede, at adskillelsen havde været det hele værd. Den 17-årige Ikast-pige var med på det danske U/18-landshold, der nu kan kalde sig olympisk mester i håndbold.

- Det var selvfølgelig en fantastisk fornemmelse at slutte OL af med en guldmedalje. Men hele oplevelsen i Asien har været helt fantastisk, siger den unge keeper.

Guld og ny energi

Danmarks udsendte håndbolddelegation bestod af 14 spillere, to trænere og en fysioterapeut. Ved ungdoms-OL i Singapore måtte de danske talenter igennem fire kampe, inden man kunne juble efter en hektisk finale mod favoritterne fra Rusland.

- Jeg fik ikke spilletid i finalen, men var involveret i de øvrige tre kampe - heriblandt semifinalen mod Kazakhstan, fortæller Anne-Sofie Ernstrøm, der delte triumfen i selskab med den nuværende FCM-spiller, Cecilie Woller og den tidligere FCM\'er, Camilla Fangel, som nu stiller op for Horsens HK.

- At vende hjem med en guldmedalje fra en så stor begivenhed betyder meget. Jeg kan mærke, at succesen har givet mig ny energi til træning. Jeg har fået et ekstra løft, vurderer Anne-Sofie Ernstrøm.

Læs mere i Ikast Avis fredag...


Ordet er dit