Tip os log ind
Forsanger Ole Brandstrup og bandet Billybobbers har indspillet en ny cd med 10 numre, hvoraf flere er egne kompositioner.
Foto: Pr-foto

På »Dinner« med Elvis hår

Billybobbers med lokale Ole Brandstrup i front har udgivet ny cd - og holder releaseparty i Bakkehuset på torsdag
19. september 2019, 06.00

Ikast Der er 50'er hits på stribe, og stemning så man ikke bør blive overrasket om Elvis Presley skulle dukke op - sådan helt tilfældigt. På torsdag har det midtjyske orkester Billybobbers relaseparty i Bakkehuset med den lokale forsanger Ole Brandstrup fra Ikast i front.

Tilbagestrøget pomadehår og farvestrålende rundskårne og knælange nederdele hos pigerne - det er ganske nemt at komme i den rette stemning, når orkestreret slår sin første tone an på guitaren.

- Vi brænder for den slags musik. Og jeg selv ville ønske, at jeg var født dengang, så jeg kunne opleve musikken på tætteste hold. Dengang var det hele bare meget pænere og mere stilet. Amerikanske Dinners, store biler i flotte farver. Alting var bare federe dengang, siger Ole Brandstrup entusiatisk forud for torsdagens store koncert, der er gratis og åben for alle.

- Jeg er fascineret af musikken stemningen. Man bliver så glad, og det gør publikum også når vi er ude og spille...og det smitter jo af den anden vej, så vi giver den ekstra gas. Det giver ny energi, siger Ole Brandstrup.

Billybobbers er et midt- og vestjysk orkester, der har fundet sammen om netop 50'ernes rockabilly musikken.

- Vi er, hvad man kalder et kopiorkester. Vi spiller kendte numre, som folk gerne vil rocke med på. Men vi har efterhånden også en del af vores egne, som vi indspillet på vores nye cd og lp. De er en slags visitkort, som vi selvfølgelig også lufter, når vi spiller live, siger Ole Brandstrup.

Han har personligt bidraget med Taxman, Lonesome town, goodbye just goodbye og ikke mindst numeret Shout, der også er titlen på det nye album, der selvfølgelig også udgives digitalt på diverse streamingtjenester.

Billybobbers spiller de fleste weekender til koncerter, festivaler, byfester og kulturhuse.

- Vi er et liveparty, der giver hele pakken. Vi skaber stemning og vil have folk ud at danse, og håber også det kommer til at ske på torsdag i Bakkehuset, siger Ole Brandstrup


Ordet er ditMere Kultur