Tip os log ind
Chris Mcdonald
Foto: Flemming Hansen

På rejse i sindets kringelkroge

18. september 2016, 09.49

Psykiatri Triatleten Mads Fabricius er i bogstaveligste forstand løbet fra sin skizofreni og isolation. I dag er han rask og fri for medicin og symptomer. Sammen med Chris MacDonald gæster han Quben i Ikast den 10. oktober 2016 for at sætte fokus på sindets kringelkroge, den menneskelige drivkraft, lykke og motivation. Billetter koster 75 kr. pr. stk. og kan købes på Ticketmaster.dk. Bag arrangementet står socialpsykiatrien i Ikast-Brande Kommune og lokalafdelingerne af SIND og Bedre Psykiatri. Arrangementet er en del af Sindets Dag 2016.


Mads Fabricius og Chris MacDonald

Det er ikke altid en sygdom for livet, når man får en psykisk lidelse - man kan godt blive rask igen. Det er Mads Fabricius et levende bevis på. I sit foredrag inviterer han inden for i sin rejse, fra at leve en ensom tilværelse med skizofreni til et liv som aktiv idrætsudøver med mod, overskud og livskraft.

Foredragsholderen Chris MacDonald sparker os videre i livet med foredraget 'Ingen ko på isen - fra træls til trivsel'. Et foredrag, der med både humor og alvor gør os klogere på, hvad der skal til for at mennesker trives, motiveres og holder ved deres drivkraft.


Tid og sted

Sindets Dag foregår mandag 10. oktober i Quben på Ikast-Brande Gymnasium.

Ved standene kan man møde Bedre Psykiatri, PsykInfo, SIND, Netværksprojektet, ProMidt og socialpsykiatrien i Ikast-Brande og høre om deres arbejde og om sindslidelser og psykisk sårbare.


Ordet er dit