Tip os log ind
Para-dressurrytteren Stinna Tange Kaastrup vandt tidligere i år VM i dressur. Hun er blandt de tre første nominerede til "Intet er umuligt-prisen" .
Foto: Karl Nilsson

Para-dressurrytter indstillet til ny pris

21. december 2018, 17.57

Sportspris En helt ny sportspris, "Intet er umuligt-prisen", ser dagens lys, når DR1 sender den årlige sportsgalla "Sport 2018" fra Boxen i Herning 5. januar. Prisen, som uddeles af Toyota, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark, gives til en eliteatlet, som har trodset alle odds og kæmpet ekstraordinært hårdt og vedholdende for at nå et stort resultat.

Blandt de tre nominerede til prisen er den 24-årige dressurrytter Stinna Tange Kaastrup fra Silkeborg, der er født uden begge ben. Hun blev verdensmester for første gang i år, er med i opløbet om at blive Årets Atlet i Det Internationale Rideforbund og desuden blandt de nominerede til titlen som Årets Sportsnavn. Sammen med sin hest Smarties træner hun hos Inger Kathrine Thronrud og Bjarne Nielsen i Hampen.

De to øvrige kandidater er ishockeyspilleren Lars Eller, der er den første danske Stanley Cup-vinder i historien, og sejleren Christian Peter Lübeck, der trods en meget alvorlig ulykke i februar nåede at blive klar til at deltage ved EM i juli, hvor han sikrede sig bronze i den olympiske bådklasse Nacra.

Udover hæderen modtager den første vinder af Intet er umuligt-prisen 75.000 kroner.


Ordet er dit