Tip os log ind

Politiet efterlyser oplysninger om hændelse ved udrejsecenter

Tre mænd forsøgte at få adgang til en 20-årig kvindes bil, da hun kørte på Teglgårdsvej i Ikast om eftermiddagen den 29. december 2017. Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at skaffe flere oplysninger i sagen
04. januar 2018, 11.42

112 Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en hændelse, der fandt sted fredag den 29. december 2017 kl. 15.42 på Teglgårdsvej, Ikast, tæt på Udrejsecenter Kærshovedgård.

En 20-årig kvinde har anmeldt til politiet, at hun kørte langsomt forbi et modkørende bugseringskøretøj, da tre udenlandske mænd, der stod omkring bugseringskøretøjet, gik ud foran hendes bil og standsede hende. Imens kørte bugseringskøretøjet videre i retning mod Bording. Under råb, fagter og slag mod bilen forsøgte en af de tre mænd at åbne dørene på kvindens bil, men hun havde låst sine bildøre. Efter få minutter lykkedes det kvinden at køre væk fra stedet.

Kvinden anmeldte hurtigt hændelsen til politiet, og en patruljebil blev sendt af sted. Gerningsmændene havde på det tidspunkt forladt stedet og blev ikke lokaliseret ved patruljering i området.

"Kvinden har følt det meget ubehageligt, og den slags utryghedsskabende adfærd skal vi selvfølgelig ikke acceptere. Ud fra hendes forklaring vurderer vi, at der er tale om et strafbart forhold, som vi er i gang med at efterforske. Hændelsen skete i nærheden af Kærshovedgård, og vi er ved at undersøge, om gerningsmændene skulle være beboere på udrejsecentret," siger politikommissær Michael Schultze fra lokalpolitiet i Herning.

Af hensyn til det videre efterforskningsarbejde har Midt- og Vestjyllands Politi brug for flere oplysninger om både det bugseringskøretøj, som var til stede ved hændelsen, og de tre udenlandske mænd, som standsede kvindens bil.

"Vi vil meget gerne tale med føreren af bugseringskøretøjet, da han kan have vigtige oplysninger i sagen. Vi vil også gerne høre fra borgere, som kender føreren, har set noget på stedet eller i øvrigt ved noget om, hvad der er foregået, eller hvem der står bag," siger Michael Schultze.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114. Politiet har ikke modtaget andre anmeldelser om sager af denne karakter, men opfordrer borgere, der kender til denne eller lignende sager til at henvende sig til politiet.


Ordet er ditMere 112