Tip os log ind
Den mobile politistation kommer fredag 23. november til Ikast. ?Privatfoto

Politiet på besøg i Strøgcentret

Den mobile politistation parkerer 23. november i Ikast
19. november 2018, 06.54

forebyggelse Kom forbi den mobile politistation i Ikast og få gode råd til at forebygge indbrud i din bolig

23. november kommer den mobile politistation til Strøgcentret i Ikast, hvor du kan få gode råd til, hvordan du kan sikre din bolig og forebygge indbrud. Bag initiativet står Midt- og Vestjyllands Politi i samarbejde med Bo trygt, der består af Realdania, TrygFonden, Bolius og Det Kriminalpræventive Råd.

Det er en ubehagelig og utryg oplevelse at komme hjem til en gennemrodet bolig. Derfor vil politiet og Bo trygt hjælpe borgerne i Ikast og omegn med tips til at holde tyvene ude af deres kvarter.

I den mobile politistation kan du møde det lokale politi og en sikringsekspert fra Bo trygt. De kan bl.a. fortælle, hvordan man indbrudssikrer sine døre og vinduer, hvordan Nabohjælp kan medvirke til at forebygge indbrud i kvarteret, og hvad man som borger kan gøre for at hjælpe politiet i både forebyggelsen og opklaringen af indbrud i private hjem.

- Vi nærmer os julen, og vi ved, at der i ferieperioderne er højsæson for indbrud i Danmark, da mange boliger står tomme. Og nu, hvor vi går ind i de mørke vintermåneder, ligger mange boliger hen i mørke i mange timer. Der er heldigvis meget, vi selv kan gøre for at forebygge indbrud i vores bolig, når vi ved, hvor og hvordan vi skal sætte ind. Jeg håber derfor, at borgerne vil benytte muligheden for at få nogle gode råd til at forebygge indbrud, når vores mobile politistation kommer til Ikast, siger Luna Willadsen, projektleder i Midt- og Vestjyllands Politi.


Ordet er ditMere Ikast