Tip os log ind
De lokale medvirkende ses til højre for æselet, Cecilie som Silia i poncho, Jeanett som fru Bastian med blomster på hatten og Signe i rød kjole.
Foto: Mch

Politimester-frue og bagenden af en kamel

Lokale skuespillere er med, når Folk og Røvere opføres i Herning Kongrescenter
02. februar 2018, 06.45

MUSICAL I uge 7 slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til en hyggelig og sjov - og næsten udsolgt - familieforestilling, nemlig musicalen "Folk og røvere i Kardemomme By".

Skuespillere fra hele Jylland skal vække Kardemomme By til live i Herning, og det er en meget erfaren trup, der skal spille musical i MCH Herning Kongrescenter i vinterferien. Tre fjerdedele af gruppen medvirkede også i efterårets storstilede jubilæumsopsætning af musicalklassikeren Les Misérables, der markerede, at MCH har produceret og opsat musicals i 25 år. Mange af de medvirkende i "Folk og røvere i Kardemomme By", som snart har premiere, har været med i talrige MCH-produktioner. Men også helt nye talenter kan opleves på scenen. Og indbyggere fra både Ikast og Brande er at finde på rollelisten:

Jeanett H. Larsen fra Ikast, som til daglig er bioanalytiker og områdeansvarlig for biokemisk afdeling på Silkeborg Sygehus, spiller hhv. Fru Bastian og papegøje. To Brande-borgere får deres debut på MCH's musicalscene. Det er Cecilie Brandt Petersen, som skal spille Silia. Rollen hedder egentlig Silius, men instruktøren Kim Harris har lavet den om, så der var plads til Cecilie på scenen. I rollen som bagenden af en kamel kan Signe Sønderholm opleves. Hun indgår desuden i ensemblet af byens borgere.


Billetterne revet væk

Interessen for musicalen har været så stor, at MCH i løbet af januar har sat to nye forestillinger til salg, og der er nu ganske få billetter tilbage.

- Vi er meget taknemmelige over den store interesse for vores familiemusical. Vi glæder os over, at vi har måttet åbne to ekstra forestillinger for at skabe plads til de mange gæster, som ønsker at opleve den sjove og hyggelige fortælling med alle figurerne fra Kardemomme By, siger Nicki Quist, leder af Kultur i MCH.

Kapelmester og korleder Rasmus Steenberg har tilføjet et friskt pift til musicalens musik, men man vil stadig kunne genkende og synge med på de elskede klassikere.

»Folk og røvere i Kardemomme By« kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag d. 10. til torsdag d. 15. februar. Køb billetter på mch.dk. Efter spilleperioden i Herning drager hele musicalholdet mod nord. Forestillingen er nemlig solgt til opførelse i Aalborg Kongres og Kultur Center d. 17.-18. februar, hvor alle fire forestillinger er udsolgt.


Ordet er ditMere Kultur