Tip os log ind
Zeth Edwardsen fra Ejstrupholm er nomineret til en iværksætterpris. ?Privatfoto

Pris til en vovehals

Lokal iværksætter nomineret til prestigefyldt pris
19. november 2015, 13.57

iværksætter Zeth Edwardsen fra Woomio er blandt de nominerede til årets Ivækstpris for iværksættere.

10. december løber iværksætternes prisuddeling - Ivækstprisen, Zeth Edwardsen fra onlinevirksomheden Woomio er nemlig nomineret til prisen Årets Vovehals, der gives til den modige iværksætter, som har vovet sig ud på dybt vand og haft succes med det. Det er første gang, at Zeth Edwardsen, som er vokset op i Ejstrupholm, er nomineret til en af de prestigefyldte priser.

Woomio er en platform, der hjælper bloggere og virksomheder med at danne alliancer, som begge parter kan tjene penge på. Formålet er at gøre relationen mellem virksomheder og bloggere gennemsigtig ved at måle på og synliggøre brugeradfærd på blogs og webbutikker via de såkaldte affiliatelinks, som leder læseren direkte ind på en webshop.

Woomio har eksisteret i to år og tæller 10 medarbejdere.

Ivækstprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere. Prisen gives til firmaer, der har udmærket sig på vækstskalaen, men prisen handler også om den gode iværksætterhistorie. Derfor er Ivækstprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes, men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Ivækstprisen blev første gang uddelt i 2008.


Ordet er dit