Tip os log ind

Radikale Venstre i Midtjylland har valgt regionskandidater

29. november 2012, 10.31

Poul Erik Christensen fra Skive er valgt som spidskandidat til Regionsrådet for de Radikale i Midtjylland. Samtidig blev fire topkandidater valgt i rækkefølgen 2. Hanne Roed, Aarhus, 3. Johannes Lebech, Holstebro, 4. Svend Thorhauge, Ry og 5. Charlotte Juhl Andersen, Horsens.
 
Radikale midtjyder var mandag aften samlet for at vælge spidskandidat og yderligere fire topkandidater til Regionsrådet. Der var livlig debat om fremtidens faglige og politiske udfordringer som et borgernært sundhedsvæsen og forebyggelse, ligesom også psykiatrien, miljø, uddannelse, kultur og kollektiv trafik i yderregionerne var varme emner. 
 
Valget til spidskandidat blev fulgt med spænding til det sidste, da forsamlingen skulle ud i fire afstemninger, hvor kandidaterne én for én blev sorteret fra indtil spidskandidaten havde fået 50% af stemmerne.
 
- Jeg er taknemmelig og beæret over, at jeg vinder så tæt et løb på opstillingsmødet, hvor jeg vinder med få stemmers margen. Jeg glæder mig til at føre valgkamp og vil lægge stor vægt på et bredt politisk samarbejde, hvis jeg bliver valgt ind i Regionsrådet, siger Poul Erik Christensen, der har en grafisk virksomhed nord for Skive og er byrådsmedlem i Skive, hvor han er formand for kultur- og fritidsudvalget.
 
Teamet med de fem radikale kandidater til Regionsrådet i Midtjylland er:
1.    Poul Erik Christensen, Skive, selvstændig
2.    Hanne Roed, Aarhus, socialrådgiver
3.    Johannes Lebech, Holstebro, gymnasielærer
4.    Svend Thorhauge, Ry, projektleder og højskolelærer
5.    Charlotte Juhl Andersen, Horsens, lærer
 
Hvis de nuværende meningsmålinger holder, står Radikale Venstre i Midtjylland til et historisk godt regionsvalg 19. november 2013 med mindst tre mandater ud af regionens 41. Partiet opstiller til maj 2013 yderligere kandidater og suppleanter til den resterende regionsliste.
 
Billedtekst: Fra venstre mod højre: Johannes Lebech, Holstebro. Charlotte Juhl Andersen, Horsens. Poul Erik Christensen, Skive. Hanne Roed, Aarhus. Svend Thorhauge, Ry.
  


Ordet er dit