Tip os log ind

SAGRO lander flot resultat

I første år efter fusionen sendes 5,8 millioner kroner videre til ejerforeningernes politiske arbejde
15. april 2018, 17.52

regnskab Rådgivningsselskabet SAGRO kommer ud af 2017 med et flot resultat på 8,5 millioner kroner ud af en samlet omsætning i SAGRO og datterselskaber på 294 millioner kroner.

- Det er et rigtigt tilfredsstillende resultat i et udfordret marked, siger administrerende direktør Torben Jensen.

2017 var det første år, hvor fusionen mellem Heden & Fjorden og Jysk Landbrugsrådgivning skulle stå sin prøve, og den er mere end bestået.

- Vi har for alvor mærket effekten af den størrelse, vi har fået. Vi har fået et rådgivermiljø med den øgede specialisering, som landmændene efterspørger. Kravene til os er blevet større, og vi er efter fusionen blevet i stand til at løfte opgaverne endnu bedre, til gavn for landmændene, siger Torben Jensen.

Han roser medarbejderstaben for at have løst opgaverne så flot i et år, hvor mange sider i driften skulle finde på plads i fusionen, ligesom der på ledelsesplan sideløbende har været arbejdet intenst med en langstrakt og velgennemført strategi-proces.

- Det er jo første år i SAGRO-regi, og vi ved, at der sideløbende med driften har været lagt et stort arbejde i at arbejde med ny strategi. Og jeg er da glad for at se, at de tanker, vi havde med fusionen, nu bliver omsat i både strategi og handling, siger Sven Agergaard, der er formand for bestyrelsen.

Udlodningen af overskuddet går efter en fordelingsnøgle tilbage til de seks ejerforeninger bag SAGRO

- Kigger vi ind i fremtiden, er jeg ikke i tvivl om, at SAGRO fortsat vil være førende inden for dansk landbrugsrådgivning, ligesom vi kan være foran på det teknologiske til gavn for ejere og medlemmer af foreningerne.


Ordet er dit