Tip os log ind
  • 1/: Jacob viste flaget for sin mor, som døde af kræft for fem år siden. Hvert år siden har han gået sammen med sin mors veninder, Mette Sunne og Helle Hansen. ?Privat-foto
  • 1/: Selina Andersen og SIgne Henriksen cyklede frem og tilbage fra Ikast for at samle ind i Isenvad. ?Privat-foto
  • 1/: Her er det Anja Østergaard sammen med børnene Anna og Magnus, der var ude for at samle ind. ?Privat-foto

Samlede 154.000 ind i Ikast-Bording-Engesvang

Bedre resultat end sidste års indsamling i Kræftens Bekæmpelse
04. april 2016, 06.49

INDSAMLING 102 frivillige havde meldt sig som indsamlere, da Ikast-Bording-Engesvang-området i søndags skulle deltage i den landsdækkende indsamling for Kræftens Bekæmpelse.

- Dermed blev alle byruter besat, fortæller indsamlingsleder Ellen Larsen, der da også kunne konstatere, at resultatet blev bedre end sidste år, hvor man nåede 150.482 kroner. I år nåede man 154.023,27 - for at være helt nøjagtig.

- Vi havde en fantastisk god indsamling i Ikast, Bording, Engesvang og Pårup. Der har været en overvældende interesse for at være med til at samle ind, så nogen måtte sidde på reservebænken, fortæller Ellen Larsen.

Selvom mange ikke var hjemme åbnede mange døren og puttede i bøtterne.

- Nogle havde været så betænksomme at hænge små kuverter med et beløb i til indsamlingen.

I hele kommunen blev der samlet 291.238,27 kr ind

- Der er en god stemning sådan en dag, hvor så mange børn, unge og ældre går for en fælles sag. Børnefamilier, kræftramte, nogen der har mistet - alle går de, fordi de føler, det er en sag, der er værd at bidrage til på den ene eller anden måde, siger Ellen Larsen.

Der er også god hjælp omkring indsamlingen. Rema 1000 havde sørget for vand og frugt. Den Jyske Sparekasse stod klar med kaffe og kage, da indsamlerne vendte tilbage.

- Efterhånden er rigtig mange børn med ude at samle ind, og de kommer stolte tilbage, spændte på at høre resultatet af deres anstrengelser og trætte ben. En fantastisk afslutning på en måneds læggen »puslespil« med koordinering af ruter og indsamlernes ønsker - er hele arbejdet værd, og man sidder tilbage med en følelse af, at igen i år faldt alle brikkerne på plads og et godt resultat kunne sendes til Kræftens Bekæmpelsens arbejde.Ordet er dit