Tip os log ind
De fem lokale butiksindehaver slog sig sidste år sammen og tilbød lokale virksomheder at pakke julegaverne til medarbejderne på tværs af de fem butikker. Det er fra venstre Janni Pedersen, Matas, Yvonne Petersen, Kop og Kande, Lene Hammer Larsen, Østerport Slagter, Allan Skov, El Salg og Hartmut W Hansen, Vin og Gavehuset.
Foto: Laila Kempel

Sammen står de stærkt

Lokale erhvervsdrivende slår sig sammen og tilbyder firmagaver til jul
21. august 2019, 14.34

Ikast Selvom sommerferien knap er overstået, og børnene kun lige er startet på et nyt skoleår, så er der allerede godt gang i forberedelserne til den store juletid, der venter lige om hjørnet.

Sidste år slog en række lokale erhvervsdrivende sig sammen og indbød til en julemesse, hvor de kunne præsentere de mange muligheder, der er for at købe julegaverne lokalt fremfor udenbys eller på forskellige netsider, når virksomhederne skal på julegaveindkøb til sine medarbejdere.

- Vi forsøgte første gang sidste år, og det var så stor en succes, at vi er klar igen, siger Hartmut W. Hansen fra Vin og Gavehuset.

Sammen med Yvonne Pedersen fra Kop og Kande, Janni Pedersen, Matas, Allan Skov Ikast Elsalg og Lene Hammer fra Østerport Slagter vil de fem samarbejdspartnere præsentere deres forskellige forslag til en gode og ikke mindst lokale julegaver.


Præcis hvad kunden ønsker

- Vi er fleksible og kan sagtens lave præcis det, folk gerne vil på tværs af forretningerne. Det gode er, at man som virksomhedsindehaver kun får én regning. Vi klarer alt det praktiske omkring, hvem der har leveret hvad, internt, understreger Hartmut.

Eksempler kan være en flot skærebrædt og en god køkkenkniv fra Kop og Kande, kombineret med et lækkert stykke kød fra Østerport.

En flaske vin fra Vin og Gavehuset kombineret med flotte glas fra Kop og Kande.

Dufte og parfumer sammen med en flaske rom, eller en elartikel, der er suppleret med brugskunst-

- Der er mange muligheder, for selvom vi vil komme med en række eksempler på, hvad vi kan, så er vi meget fleksible og vil på messedagen selvfølgelig også give mulighed for, at man både kan se, røre og smage på tingene, siger Hartmut W, Hansen fra Vin og Gavehuset.


Ordet er ditMere Ikast