Tip os log ind
Temaet for sidste års Sansefestival var eventyr, og i den anledning havde selveste H. C. Andersen taget turen helt fra Fyn til Brande med sit følge af eventyrfigurer. foto Mikael Lund

Sansefestivalen jubilerer

28. april 2018, 12.56

FESTIVAL Når Sansefestivalen for 10. gang afholdes på Brande Åcenter på Ny Sandfeldvej den 16. maj, er der ekstra oplevelser på programmet for de cirka 900 udviklingshæmmede gæster, arrangørerne forventer at få besøg af. Jakob Haugaard og Cirkus BIG lægger nemlig vejen forbi i anledning af jubilæet og underholder med forestillinger i løbet af dagen.

De 900 gæster kommer fra både bo- og dagtilbud i Jylland og på Fyn. Gæsterne får mulighed for at deltage i et væld af aktiviteter, der påvirker forskellige sanser og giver nye og anderledes oplevelser. 50 aktiviteter er linet op, og blandt meget andet er der mulighed for en tur i sæberutchebanen, et grin i cirkus og smagsprøver hos Frugtmanden.

Ikast-Brande Kommunes psykiatri- og handicapafdeling afvikler sansefestivalen i samarbejde med pædagogstuderende fra UCL Jelling, VIA Ikast og SOSU-Skolen Herning. Derudover hjælper 30 frivillige med at gøre dagen til en god og mindeværdig oplevelse for de mange deltagere.


Ordet er dit