Tip os log ind
  • 1/: Sådan kommer den nye institution til at se ud.
  • 1/: Der er tale om en topmoderne ny institution i Engesvang peger Simon Vanggaard på.

Sådan ser den nye institution i Engesvang ud

Det bliver en topmoderne institution, siger formand for børne- og undervisnings-udvalget
13. marts 2018, 16.01

ENGESVANG Vinderen af totalentreprise-konkurrencen omkring den nye daginstitution i Engesvang er fundet.

Byrådet i Ikast-Brande Kommune har 12. marts besluttet at tildele totalentreprisen på den nye daginstitution på Åboesvej i Engesvang til STB Byg A/S sammen med rådgiverteamet bestående af arkitektfirma RUM A/S og rådgivende ingeniørfirma EKJ A/S.

Vinderprojektet er valgt af en dommerkomité bestående af politikere, ledelse og medarbejdere fra teknisk område og dagtilbudsområdet, medarbejderrepræsentant fra Engesvang Børnehuse samt forældre-bestyrelsesrepræsentant fra Engesvang Børnehuse. Bygherrerådgiver Finn Balle og Tina Kvist Martinsen fra Finn Balle ApS deltog som eksterne fagdommere.

Daginstitutionen skal erstatte de eksisterende børnehaver »Engesvang Børnehuse« på Birkevej 13 og 15 og supplere pasningstilbuddet med integreret vuggestue samt danne ramme for en heldagslegestue for dagplejen i området. Daginstitutionen bygges til at kunne rumme 130 børnehavebørn, 20 vuggestuebørn samt heldagslegestue til 20 børn.

- Det glæder byrådet, at vi i Engesvang får en topmoderne daginstitution, hvor der er lagt stor arkitektonisk vægt på tilpasning til området. I Engesvang har børnehaven længe levet i utidssvarende rammer, der har trængt til en kærlig hånd. Byggeriet af den nye kombinerede børnehave og vuggestue er derfor tiltrængt, og den vil give endnu et løft til en by i sund udvikling, udtaler formanden for Børne- og Undervisningsudvalget, Simon Vanggaard.


Ordet er ditMere Engesvang