Tip os log ind
fn verdensmål

Seks temadage med arrangementer på Torvet

Fredag 10. maj løber første arrangementet af stablen
28. april 2019, 12.19

Ikast Vores Ikast bakker op om arbejdet med FN's Verdensmål.

Det sker blandt andet, når der over seks fredage bliver holdt diverse arrangementer på Torvet i Ikast med seks forskellige indlægsholdere.

Første gang er fredag 10. maj.

Her vil Lise Vandborg, der er kendt fra tv-programmet Nybyggerne, deltage under temaet »Genbrug & cirkulær økonomi«.

Hun vil give inspiration til at genbruge og upcycle til både hjemmet og garderoben.

Fredag 31. maj er det Jesper Skibby, der holder indlæg om »Sundhed for alle«.

Den tidligere cykelrytter vil holde et foredrag for at få flere til at hoppe på cyklen.

Fredag 21. juni er det tv-vært Katrine Bille under temaet »Emabllage som ressource«.

Her vil Katrine Bille - kendt fra Ramasjang på DR1 - give et show med musik og farver for børn og barnlige sjæle med fokus på dyrelivet i havene og affaldssortering

Fjerde tema er »Fødevarer i balance«, hvor Anne Hjernøe - kendt TV-kok og forfatter - vil give inspiration til, hvordan vi alle kan støtte verdensmålene gennem det, som vi spiser. Det er Fredag 9. august.

Femte tema er »Natur og grøn omlægning«, hvor Mikael Jarnvig - vejr-vært på TV2 - giver sit bud på, hvordan vi sammen kan forbedre vores klima. Det sker fredag 30. august.

Fredag 20. september er det sidste indslag.

Her er temaet »Energi i by og bolig«, hvor Søren Dahl - radiovært og foredragesholder - vil tale om vedvarende energi og energibesparende løsninger i hjemmet og i byen.


Deltag

Vores Ikast opfordrer alle til at deltage og hører gerne fra personer, virksomheder, foreninger eller andre potentielle samarbejdspartnere, som vil være med til at udbrede budskabet om FN's Verdensmål.

Danmark for Målene er organiseret af Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus og Global Public, samt 48 danske kommuner. Koncept Aarhus er logistisk leverandør til Danmark for Målene.

Danmark for Målene er en 2030-kampagne med start i 2019. År efter år vil flere borgere, organisationer, virksomheder, byer og kommuner komme med på holdet for verdensmålene.

Danmark for Målene er et non-profit tiltag, organiseret på grundlag af tillid og god karma, og med et oprigtigt ønske om at FN's verdensmål bliver til virkelighed inden 2030.

Danmark for Målene handler om at udbrede kendskabet til FN's 17 verdensmål i hele Danmark.

De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030.


Ordet er ditMere Ikast