Tip os log ind
Henrik Engedahl (V) var en af de første, der afleverede affald på det ubemandede afsnit på genbrugspladsen i Bording.
Foto: Flemming Thulstrup

Selvbetjening - en succes

Ens åbningstider på genbrugspladserne
07. december 2018, 13.04

ikast-brande Der er etableret ubemandede afsnit på tre og kommunens fire genbrugspladser, og den sidste i Nørre Snede bliver snart koblet på ordningen.

Det lover formanden for Teknik- og Miljøudvalget Henrik Engedahl (V), der i øvrigt roser brugerne af de ubemandede afsnit.

- Det kører rigtig godt, og det er i stort omfang brugernes fortjeneste, siger udvalgsformanden.

Der har fra brugere været ønske om at åbne de ubemandede afsnit allerede klokken 6.00, men det er personalet gået imod, idet man ønsker at rydde pænt op på de ubemandede afsnit, inden de første trailere med blandt andet haveaffald ruller ind på pladsen.

Til gengæld harmoniseres åbningstiden på afsnittene, så man i Brande og Bording får samme muligheder for at aflevere sit haveaffald, som genbrugspladsen i Ikast har kunnet tilbyde sine »kunder«.

Det betyder, at alle tre genbrugspladser har åbent i de ubemandede afsnit fra klokken 8.00 og helt frem til klokken 22.00.

Den udvidede åbningstid indebærer dog, at miljøgodkendelsen skal justeres, ligesom der måske skal gennemføres nye beregninger for at sikre, at blandt andet støjkravene overholdes.


Ordet er ditMere Ikast-Brande kommune