Tip os log ind
Rockpiloterne var et af de lokale bands fra festivalen i 2017.
Foto: Ikast Musikliv

Skal i spille på scenen til Musikliv?

Lokale bands med lyst til at spille som upcoming til årets festival skal melde sig til nu
05. februar 2018, 13.45

IKAST Spiller du et band med lokal tilknytning til Ikast-området, og har I lyst til at prøve at stå på en festivalscene, er det nu, der skal reageres.

Arbejdet med dette års udgave af Ikast Musikliv den tredje weekend i juni er i fuld gang, og festivalens booker, Stephan Olesen, er i gang med at samle det hold af lokale bands, som ud over de »store« professionelle navne, får mulighed for at folde sine talenter ud.

Upcoming bands er nemlig en vigtig del af Ikast Musiklivs DNA, fordi man her giver talentfulde bands mulighed for at teste deres kunnen af over for et publikum og med toptunede tekniske rammer i form af scene, lys og lyd.

- Vi ved godt, at mange bands spiller kopimusik. Og det må man også gerne, men vi vægter de bands højest, som også kommer med og primært spiller egen musik, siger Stephan Olesen, der satser på at lande omkring otte-ti lokale bands.

- Vi har en scene mindre i år, så der vil nok være rift om pladserne, siger Musiklivs booker, der kan kontaktes vis festivalens hjemmeside, ikastmusikliv.dk


Ordet er ditMere Kultur