Tip os log ind
Et barskt billede - men det er sådan, naturens orden er, mener mange. ?Privat-foto

Skambidt og dræbt hjort - er ulven på spil?

30. april 2016, 11.51

OVER-ISEN Forleden skrev vi om, at flere har spottet ulven - dels lige Ikasts nordlige bydel, dels omkring Kærshovedgaard.

Og noget tyder på, at den har været aktiv omkring Over Isen.

Det konstarerer en af de lokale natur-iagttagere, Erik Kavin, der har sendt os et dramatisk foto og en beretning om en skambidt og dræbt spidshjort.

- Jeg fik forleden en opringning fra en bekendt i nærområdet. Han ville vise mig noget, der sikkert interesserede mig, fortæller Erik Kavin.

- Jeg var hurtigt ind i bilen og afsted. Jeg var spændt på, hvad der mon ventede mig. Jeg blev meget overrasket, da jeg blev præsenteret for en stor skambidt og dræbt spidshjort. På et tydeligt slæbespor kunne man se, at hjorten var blevet slæbt ca. 35 meter. Dyret var bidt i struben, og angriberen havde spist af hjortens bug. Såret var endnu helt frisk, så den uhyggelige episode havde ikke mange timer bag sig. Der var mange spor, der absolut ikke lignede hundepoter. Da der er spottet ulv i nærheden, er det nærliggende at antage, at det store dyr er blevet nedlagt af en ulv, som et led i fødekæden. Et uhyggeligt syn der viser, hvor voldsomt det kan gå til, når en "dræbermaskine" er på spil, mener Erik Kavin.


Ordet er dit