Tip os log ind
  • 1/: C-holdet der sikrede sig en tredjeplads ved regionsmesterskabet Laura Christensen, Kaja Udengaard, Sune Foldager, Amalie Jespersen, Stine Møller, Niels Fonnesbech, Maritza Schwartz og Therese Hedegaard
    Foto: Privat
  • 1/: Vinderne i A-rækken: Niels Andersen, Margus Petersen, Frederik Sandgaard, Jim Chrsitensen, Carsten Staal, Dennis Poulsen, Morten Larsen, Peter Pedersen er også på holdet, men ikke med på billedet
    Foto: pRIVAT

Skjold klar til mesterskabsspil

De lokale spillere har for tredje år i træk kvalificieret sig til forbunds-mesterskabet
22. marts 2018, 11.57

HOCKEY For første gang nogensinde er det lykkedes de lokale hockeyspillere fra handicapklubben Skjold at vinde regionsmesterskabet for andet år i træk.

Det betyder, at klubbens A-hold igen skal afsted til mesterskabsspillet om forbundsmesterskabet - iøvrigt for tredje gang i træk.

- Vi har aldrig vundet, og du får mig ikke til at sige, at vi går efter guldet (selvom vi rent faktisk gør det). Men vi skal istedet koncentrere os om at spille vores spil, og så håbe på at komme i top tre, siger Morten Emil Larsen.

Han glæder sig til at skulle afsted til Haslev i dagene fra den 13-15. april, hvor kampen om mesterskabet skal afgøres.

Vejen til deltagelsen gik over et regionsmesterskab, hvor der i Ålestruphallen var spænding til det sidste.

- Vi spillede mod Thisted og Frederik Sandgaard var mere end heldig at få pucken i mål to minutter før tid, så vi stod jo og dirrede af spænding på sidelinjen, fortæller Morten Emil Larsen, som efterfølgende fandt guldhættene frem og fejrede regionsmesterskabet.

Handicapklubben Skjold har fem hockeyhold, der spiller i forskellige rækker og klubbens C-hold nåede også langt ved regionsmesterskabet, hvor de fik en tredjeplads.

Det er kun 1.- og 2. pladsen der går videre i kampen om forbundsmesterskabet.


Ordet er ditMere Sport