Tip os log ind
Foto fra sidste års XL-Bording Cup. I år finder cuppen sted fra 9.-11. august, og der er tilmeldt over 140 hold.
Foto: Flemming Hansen

Sporten i Bording har fået håndsrækning

Både Bording IF og Bording KFUM håndbold sætter stor pris på støtte fra lokale tankende
31. juli 2019, 13.51

Fodbold/Håndbold Det seneste år har Bording KFUM håndbold og Bording IF modtaget støtte fra OK.

Bording KFUM håndbold har fået næsten 12.000 kroner eksklusive moms, og Bording IF godt 17.000 kroner.

Sponsorpengene bliver primært brugt i ungdomsafdelingen, fortæller træner Jørn Jensen fra Bording IF.

- Vi yder støtte til stævnedeltagelse som eksempelvis Lemvig Cup, mens U14 og U15 hvert andet år deltager i Limone Cup. Her skal der cirka 50 personer af sted i uge 42, og det er 12. gang, vi sender ungdomshold af sted. Der bliver sikkert også tid til at besøge Garderland og måske overvære en Serie A-kamp under opholdet. Denne tur er noget, som de yngre årgange ser meget frem til, fortæller Jørn Jensen videre i en pressemeddelelse.


»Exceptionelt heldig«

- Vi holder også en hjemmebanedag. Det vil sige, at vi forsøger at få de fleste af vores hold til at spille på hjemmebane - både de yngste og så helt op til vores serie 2-hold. Det plejer at kunne tiltrække cirka 100 til 150 tilskuere, som så kan hygge sig sammen med de mange kampe, fortæller Jørn Jensen og tilføjer:

- Vi holder selv XL-Bording Cup 9.-11. august, og der er tilmeldt ikke færre end 140 hold, så der skal spilles ikke mindre end 356 kampe.

Formanden for Bording KFUM håndbold, Carina Märcher Rytter, siger, at foreningen har været »exceptionelt heldig« med samarbejdet.

- Vi har fået cirka 40 spillersæt fra OK Plus til vore yngste spillere. Men ellers går vores sponsorkroner primært til ungdommen til bolde og rekvisitter, der passer til deres aldersgrupper. Vi støtter også vore trænere, så det er attraktivt at være træner i klubben. Vi har et samarbejde med ISI Idrætsefterskole i Ikast, hvor eleverne kan prøve at være trænere hos os, siger hun.

- Vi har i øvrigt første træningsdag for de ældste årgange 12. august, og så begynder de yngre kort tid efter. Men ellers har der været sommertræning; blandt andet har U11 spillet beachhåndbold og deltaget i flere turneringer. Vi har i alt cirka 150 medlemmer, og flertallet er børn og unge spillere.

Pengene fra OK er sparet op til klubben ved at lokale borgere og andre har tanket på deres OK Benzinkort.


Ordet er ditMere Bording