Tip os log ind
Søren Gade kommer til Ruskjærholm 7. marts og holder foredrag med titlen: »Når to bliver til en«.
Foto: Flemming Hansen

Søren Gade holder foredrag på Ruskjærholm

Den tidligere forsvarminister fortæller om, når to bliver til en
06. marts 2019, 10.45

Bording Sygdom kan ramme, når man mindst venter det - og ingen kan vide sig sikker. Det oplevede Søren Gade, da hans kone blev ramt af tarmkræft og døde i 2008.

I et foredrag, der finder sted torsdag 7. marts på Ruskjærholm, fortæller han om hustruens sygdom, og hvordan sygdommen påvirkede familiens - herunder de to døtres, liv.

Han fortæller også om nogle af de udfordringer, familien mødte i behandlingsforløbet og om hvilke forventninger, man som kræftsyg kan have til sine nærmeste omgivelser.

Søren Gade har gennem mange år været et kendt ansigt.

Derfor kan han også fortælle om, hvordan virkeligheden kan være, når en offentlig kendt person har alvorlig sygdom i sin nærmeste familie.

I et opslag på facebook har Søren Gade skrevet at "Helles død har for altid efterladt et sår, som ingen plastre, uanset størrelsen, kan holde sammen på". Han fortæller også om, at sorgen har ændret sig, men at den altid vil være der. Afslutningsvis kommer han ind på sine erfaringer med, hvordan det kan være muligt at komme videre i et liv - med sorgen.

Foredraget arrangeres af Kræftens Bekæmpelses Lokalforening, og alle er velkomne. Søren Gade er nu blandt andet ambassadør for Tarmkræftforeningen.


Ordet er ditMere Kultur