Tip os log ind
Søs Fenger kom med en anderledes opfordring til publikum, da hun i fredags gav koncert i Bakkehuset.
Foto: Privatfoto

Søs Fenger til publikum: »Brug gummi«

Festlig og smuk musikalsk start på sæsonen i Bakkehuset
11. september 2019, 08.29

Ikast - Jeg ved godt, at mit band hader, når jeg starter på det her - men kønssygdomme florerer som aldrig før, så husk . brug gummi . eller måske skulle jeg sige til jer . fortæl jeres børnebørn, at de skal bruge gummi.

Med de ord brast salen i Bakkehuset ud i et latterbrøl fredag aften.

Sanger og guitarist gennem de sidste 40 år Søs Fenger indledte Bakkehusets koncertsæson med en udsolgt aften i huset, og det var da hun skulle fortælle om sit store hit fra AIDS-kampagnetiden for en del år siden, »Den jeg elsker«, at hun kom med sin opfordring til at bruge kondom.

Den fik ret hurtigt et muntert islæt, da hun kiggede ud over forsamlingen og scannede gennemsnitsalderen til at være en kende over niveauet for aktivt brug af antikonceptionelle midler!

Søs Fenger viste - sammen med sine to velspillende musikkolleger - at hun til stadighed mestrer en sublim performance, med et velfungerede guitarspil og en smuk stemme.

Den populære sanger leverede en perlerække af sine mange ørehængere gennem årene, og befandt sig åbenlyst godt i de rammer, Bakkehuset kan levere.

- Jeg har været her to gange før. Og jeg elsker at optræde her - I har en fantastisk akustik, fortalte Søs til publikum, inden hun forlod scenen med stående applaus.


Stand up og motown

Torsdag går det løs igen. Denne gang med comedy med to kendte standuppere, Christian Fuhlendorff og Lasse Madsen.

Fuhlendorff er de seneste år blevet etableret som en af de største komikere, der sætter ny standard for standup. Om Lasse Madsen siges det, at han er en af dansk standup-scenes store talenter.

Fredag aften bliver en speciel musikalsk oplevelse med titlen "In the name of Motown". Aftenen byder på de bedste sange fra pladeselskabet Motown, der blev grundlagt i 1959 og havde sin storhedstid fr starten af 60'erne og 10 år frem. Motowns kunstnere, heriblandt Stevie Wonder, Marvin Gaye og Jackson 5, har tilsammen indspillet flere nummer et hits end Beatles, Rolling Stones og Elvis Presley.

En fælles passion for Motowns fantastiske musik har ført 'In The Name Of Motown' sammen. Orkesteret garanterer for en kæmpe fest, med sange man helt sikkert kan synge med på - her i blandt Ain't No Mountain High Enough, I Want You Back, Signed Sealed Delivered og You Can't Hurry Love.


Ordet er ditMere Kultur