Tip os log ind
Lars Green arrangerer speedway og motocross i Boxen.
Foto: Henrik Ole Jensen

Stor aktivitet på både to og fire hjul Motor-messe i MCH

Lars Green holder motor-messe og sit 25. Supercross-grandprix i weekenden
08. februar 2019, 08.46

Herning Iværksætteren, importøren og showmanden Lars Green fra Høgild syd for Herning inviterer fredag og lørdag for 25. gang i træk til motocross i Messecenter Herning. Og det arrangeres igen i år i regi af hans firma ASP Event.

Det startede i den runde hal B på Vardevej i 1995, men siden 2011 har det hvert år fundet sted i Jyske Bank Boxen, hvor op mod 12.000 motorsportsinteresserede tilskuere finder vej til de to løbsaftener, hvor man kan opleve en række af Europas bedste motocrosskørere dyste på de udfordrende anlagte baner.

Også fremtidens unge motorcykelkørere får lov at stille op i Grand Prixet, og mange af de store navne, der kan opleves fredag og lørdag, har haft deres første optræden for publikum netop ved dette stævne.

Lars Green lancerede i starten af 10'erne også en stor motor-messe med udstilling af alt det nyeste inden for biler og motorcykler.

Dette »motorshow« som det tituleres, kører fredag, lørdag og søndag i hal G, C og den store Hal M, der netop er blevet ryddet for VM-Håndbolds fanzone for at gøre plads til de op imod 100 udstillerstande og en lang række aktiviteter.

Mange af tilskuerne fra motocross-racet er gengangere på den store motorudstilling, men der er også mange andre besøgende, som bare gerne vil bruge starten på vinterferien til at komme ud og sparke dæk, og se hvad der er af spændende motoriserede nyheder for sæsonen 2019.


Ordet er ditMere Sport