Tip os log ind
Unge talentfulde kunstnere følger drømmen om berømmelse i ”FAME the musical”, som spiller i MCH Herning Kongrescenter frem til 30. april. Omkring 12.000 musicalfans har allerede sikret sig billet, og der stadig billetter til salg trods flere udsolgte forestillinger.
Foto: Mingo Photo

Stor interesse for ”FAME the musical”

Omkring 12.000 har sikret sig billetter til musicalen i Herning Kongrescenter
17. april 2015, 13.49

MUsICAL Drømmen om at blive berømt lever i bedste velgående, og selv et koncept med mere end 30 år på bagen kan fortsat trække folk til de skrå brædder. Omkring 12.000 musicalfans har allerede sikret sig billet til ”FAME the musical”, i MCH Herning Kongrescenter, som stadig har billetter til salg trods flere udsolgte forestillinger.

Knap havde X Factor-rusen lagt sig efter finalen i Jyske Bank Boxen, før endnu et show med dragende, ung puls og stjernedrømme indtog en anden af MCH’s faciliteter.

Efter måneder med øvedage, kostumesyning, sminkeprøver og sceneopbygning var der fredag den 10. april premiere på ”FAME the musical” i MCH Herning Kongrescenter.

Stykket bygger på den populære film og serie, som i 1980’erne tog først USA og siden størstedelen af den vestlige verden med storm. Og der er vind i sejlene på scenen i MCH Herning Kongrescenter, hvor en gruppe unge, talentfulde kunstnere følger drømmen om berømmelse.


Musicalakademi optager to FAME talenter

De 32 roller i MCH’s egenproduktion ”FAME the musical” er besat af talenter fra nær og fjern – Herning såvel som København – med fem professionelle skuespillere blandt de medvirkende.

På scenen i MCH Herning Kongrescenter spiller unge talenter, som drømmer om en karriere på de skrå brædder. Den dobbelttydning giver stykket en helt særlig gnist og er ifølge stykkets instruktør, Kim Harris, uhyre tidsaktuel:

- FAME rammer tidsånden klokkeklart. Vi har talentakademier i mange byer, vi har X Factor, The Voice og Vild med Dans, siger instruktøren, som tilføjer, at to af de medvirkende i ”FAME the musical” er blevet optaget på Det Danske Musicalakademi i Fredericia, mens arbejdet med musicalen i MCH har været i gang.

Flere end 1.000 midt- og vestjyder overværede fredagens premiere på ”FAME the musical”, og publikums begejstring blev formidlet gennem lange, stående klapsalver og rosende ord på de sociale medier. Omkring 12.000 musicalfans har allerede sikret sig billet til stykkets forestillinger, hvoraf seks i skrivende stund er udsolgt.


Shrek til næste år

”FAME the musical” spiller 15 gange i MCH Herning Kongrescenter frem til den 30. april 2015. Stykket er den 34. i rækken af MCH’s egenproduktioner.

Næste forårs store musicalsatsning bliver ”Shrek the musical”. Audition til musicalen finder sted i løbet af efteråret.


Ordet er dit