Tip os log ind
Vilde Ingeborg Johansen og Herning-Ikast Håndbold spillede sig i weekenden sikkert videre i EHF Cuppen. I aften gælder det en kamp mod EH Aalborg i den danske liga.
Foto: Flemming Hansen

Storfavoritter i Aalborg

I aften skal Herning-Ikast Håndbold til Aalborg, og lørdag kommer København Håndbold på besøg
23. oktober 2019, 15.51

håndbold Det er en travl tid for kvinderne fra Herning-Ikast Håndbold. Fredag og lørdag spillede holdet to kampe mod HC Gomel fra Hviderusland i EHF Cuppen.

HIH havde solgt hjemmebanekampen, så derfor blev begge kampe i anden runde spillet hos den hviderussiske klub. Med en sejr i den første dyst fredag på 33-21 var tingene så godt som sat på plads inden »returkampen« lørdag i samme hal. Her vandt værterne 25-21 uden at der på noget tidspunkt blev tvivl om, at HIK gik videre.

- Hele aftrykket af den kamp blev, at vi ikke gjorde tingene ordentligt, og at vi sjuskede meget. Vi gjorde os ikke umage, og det er dét, der irriterer mig mest, konstaterer assistenttræner Anders Friis, der stod med ansvaret, mens træner Mathias Madsen blev hjemme på grund af en forestående familieforøgelse.

Tirsdag blev der trukket lod til tredje runde, og her venter en lidt kortere rejse. Modstanderen er nemlig Nykøbing Falster Håndbold fra den hjemlige liga.

- Det er en fin lodtrækning. Selv om det er en lang tur i Danmark, så er det en overkommelig rejse i sammenligning med mange af de andre modstandere, vi kunne have fået. Der er heller ikke mange uger siden, at vi vandt over Nykøbing i ligaen, fremhæver venstrefløjen Naja Nissen Kristensen.

Men inden det igen handler om EHF Cup gælder det endnu en ligakamp. I aften spiller HIH på udebane mod EH Aalborg i Nr. Sundby Idrætscenter. Hjemmeholdet ligger i den tunge ende af tabellen som nummer 11 og er 10 point efter HIH på andenpladsen.

- Selvfølgelig er vi favoritter, og selvfølgelig tager vi derop for at vinde. Vi kommer med fem sejre i træk i ligaen og en god tro på egne evner. Vi skal kunne gøre en forskel mod dem, mener Naja Nissen Kristensen.


Ordet er ditMere Sport