Tip os log ind
Ejgild Christensen og STS Biler er med i kapløbet om hæderen som Årets Nyvognsforhandler.
Foto: Tom Laursen

STS med bilhus i blandt andet Ikast nomineret til pris

31. oktober 2019, 08.27

hæder STS Biler A/S, som driver Toyota-bilhuse i Herning, Ikast, Holstebro, Skive og Lemvig, er nomineret til en af autobranchens fineste priser. Som en af fem nominerede er STS Biler indstillet til prisen som »Årets Nyvognsforhandler 2019« til Auto Awards, der finder sted i Cirkusbygningen i København 19. november.

- Jeg er pavestolt, både personligt og på alle cirka 100 medarbejderes vegne. Vi har gennem flere år, så godt som på daglig basis, arbejdet målrettet med »kunden i centrum«. Ikke bare som en floskel, men med baggrund i vores japanske rødder og Toyotas normer. Vores egenudviklede lille, røde værdibog udtrykker også klart, hvordan vi udlever og efterlever vores fokus på kundetilfredshed. Det er fantastisk tilfredsstillende at opleve, det er blevet bemærket i branchen, siger STS-direktør Ejgild Christensen i en pressemeddelelse.

Det er kunderne, der kan stemme i en netafstemning.

- Jeg håber, at vi kan få vores tilfredse kunder og andet godtfolk i vores område til at stemme til vores fordel og dermed vise, at Midt- og Vestjylland styrer, griner Ejgild Christensen, der også lover, at hvis STS Biler A/S vinder prisen, så pakker STS Biler én af de populære hybrid-modeller ind i guldfolie, og udlodder den kvit og frit i 14 dage til en heldig midt- og vestjyde.


Ordet er ditMere Erhverv