Tip os log ind
På lørdag er der Lyserød Lørdag, og deltagere kan både gå, løbe, lunte, bruge chancen til at lufte hunden eller prøvekøre barnevognen.
Foto: Hamistolen

Støt din mors, din søsters, din venindes...

En gruppe frivillige støtter igen i år brysterne med en Lyserød Lørdag-hygge-motionsevent i Ikast. I år med et særligt arrangement for børn. Overskuddet går til fordel for Kræftens Bekæmpelses brystcancerarbejde
04. oktober 2019, 07.54

Ikast Man kan gå, man kan løbe, lunte, bruge chancen til at lufte hunden eller prøvekøre barnevognen. Lørdag formiddag lægger naturen omkring Ruskjærholm - Kræftens Bekæmpelses aktivitetshus mellem Tulstrup og Munklinde - ruter til en hygge-motionsevent til fordel for forskning i brystkræft. Og i år er Lyserød Lørdag i Ikast udvidet med et særligt hyggeløb for børn.

- Vi håber, at mange andre også har lyst til at støtte brysterne og være med på Ruskjærholm, siger Karen Behr Sølyst fra frivilliggruppen bag Lyserød Lørdag i Ikast i en pressemeddelelse.

Gruppen glæder sig over, at det i år er lykkes at koble børnearrangementet på begivenheden. Det er sponsoreret af daginstitutionen Børnehuset Ønskelandet:

- I samarbejde med frivilliggruppen sørger Ønskelandet for et "børneløb" med mange sjove aktiviteter. Det er en god måde at give de yngste en anderledes og sjov oplevelse i den smukke natur omkring Ruskjærholm.


Lyserøde snobrød

Udover børneløbet vil der være både fællesopvarmning, og afmærkede ruter på både 8, 6, 4 og 1,2 km. og mulighed for at bage lyserøde snobrød i bålhytten ved Ruskjærholm.

- Nogle plejer at bruge ruterne som god motionsløbetræning. Andre kommer for sammen med venner eller familie at nyde en gåtur sammen. Alt sammen i en god sags tjeneste. Den gode sags tjeneste er også vores formål med at arrangere dagen, siger Karen Behr Sølyst.

Sammen med resten af gruppen glæder hun sig også over, at flere lokale virksomheder og butikker har valgt at støtte arrangementet.

- Det betyder, at vi allerede på forhånd ved, at vi kan sende en fin check afsted til Støt Brysterne, og på dagen har vi mulighed for at uddele gratis vand og frugt til de voksne og lidt ekstra godt til børnene. Derudover kan løbsdeltagerne være så heldige at vinde en af de sponsorgevinster, som velvillige lokale sponsorer har doneret. De bliver udtrukket på løbsnumrene efter løbet.

Deltagelse i Lyserød Lørdag kræver ingen tilmelding.


Ordet er ditMere Ikast