Tip os log ind
  • 1/: Her overrækker Per Poulsen fra IAM - MTB-afdeling, hilsenen til Jannick Sørensen, driftsleder hos Føtex i Ikast, flankeret af Malte Andersen og William Østergård ligeledes fra IAM-MTB. ?Privatfoto
  • 1/: Købmand Kirsten Rasmussen hos Løvbjerg, er glad for at modtage hilsenen fra de unge MTB køre i Ikast Atletik og Motion, fra venstre Malte Andersen og William Østergård - Kirsten Østergård flankeres af Per Poulsen også fra IAM - MTB-afdeling. ?Privatfoto

Tak til handelslivet

MTB-afdelingen hos Ikast Atletik og Motion takkede for stor opbakning
13. december 2018, 06.47

julehilsen Det ruller for Ikast Atletik og Motion i deres MTB-afdeling, så godt at der er opbakning fra detailhandlen i Ikast til deres arrangementer, senest under fjerde afdeling Per P. Cup som blev afviklet på klubbens bane i Skelhøje.

Men en sådan gestus fra detailhandlen går ikke ubemærket hen blandt klubbens medlemmer, så i denne juletid mente de, at det var på plads med en julehilsen den anden vej i form af et kort med motiv fra Skelhøje og Per P. cuppen og tak for hjælpen.

Hilsenen blev modtaget med tak og straks hængt op i personalerummet.

Ikast MTB og Naturpark har oplevet en stor fremgang i antal besøgende - brugere siden den blev åbnet i juni 2017 af nuværende borgmester Ib Lauritsen. Et område som dagligt benyttes af alle typer motionister både lokalt og nu også af gæster langvejs fra.

Det er et kæmpe arbejde der er lagt i anlægget af MTB-sporene af en gruppe frivillige fra Sporbygger lauget som er udsprunget af Ikast Atletik og Motion med stor opbakning fra kommunens side.


Ordet er ditMere Ikast