Tip os log ind
  • 1/: Lars Johannsen har officielt haft sin sidste arbejdsdag og glæder sig det frie liv med golf og naturoplevelser. ?
    Foto: Laila Kempel
  • 1/: Lars Johannsen.
    Foto: Laila Kempel

Taljongløreren er klar til seniorliv

Revisor Lars Schmidt Johannsen stopper efter 48 år på arbejdsmarkedet
10. juli 2019, 08.29

PENSION Den trejde alder, det grå guld eller blot helt simpelt: Pension.

Det er hvad 66-årige revisor Lars Schmidt Johannsen netop har givet sig i kast med efter 48 år som taljonglør i det midtjyske.

Lars Schmidt Johannsen er oprindelige fra Kruså, men flyttede med familien til det midtjyske, hvor hans far havde fået ansættelse på det lokale toldkontor.

Det var også via faderens kontakter, at der blev etableret en kontakt til et lokal revisionskontkr J. Højmose Kristensen, der gerne ville tale den unge Johannsen i lære.

I 197 bestod han højere handelseksemane og fortsatte siden med også at tage en HD i regnskab.

Lærepladsen blev siden til Partner Revision, der åbnede et kontor i Ikast, hvor Lars Johannsen fik job,

Han prøvede siden lykken som økonomichef hos en lokal tekstilvirksomhed tilbage i 1982 , og tog i 1991 springet som selvstændig og købte egen virksomhed - også i tekstilbranchen

I 2005 etablerede han Adminpartner i Ikast, som han drev helt frem til 2017, hvor han solgte til sin gamle arbejdsgiver Partner Revision og var ansat helt frem til pensionen.

Privat bor Lars Johannsen i Ikast sammen med sine kone Karen Magrethe. De har to børn og seks børnebørn, som formentlig får set lidt mere til bedsteforældrene.

- Det er rarest selv at kunne få lov at vælge, hvornår man vil stoppe. Jeg synes tiden var moden til det, siger Lars Johannsen, der faktisk har taget forskud på sin trejde alder. Den sidste rest af ferie er netop afviklet med en længere campingtur i Europa.

- Vi kan godt lide det frie liv. Jeg elsker naturen. Kan lide at fiske og gå på jagt - måske mest for fællesskabets skyld, og så håber jeg at få tid til at få nedbragt min golfhandicap, siger Lars Johanssen og konkluderer, at alting altid har en ende.

- Og den er så kommet nu i forhold til at gå på arbejde, siger han.


Ordet er ditMere Navne