Tip os log ind
Søren Eybye har efter 27 år som teltudlejer solgt sin virksomhed til de to yngre kammerater Jacob Grosen og Martin Nørregaard. På billedet ses fra venstre: Jacob Grosen, Henry Søby Jensen, der i mange år har hjullpet Søren Eybye, som står længst til højre i billedet.
Foto: Laila Kempel

Teltene er på nye hænder

Ikast Partytelt Udlejning er overtaget af yngre kræfter
04. juli 2019, 06.25

Ikast Det er højsæson i øjeblikket og lige så snart teltpælene er rykket op i den ene have, så flyttes de fluks til den næste, hvor en ny student venter på at lade sig fejre af familie, venner og medstudenter.

I 27 år har Søren Eybye fra Ikast Party Telt Udlejning haft en lille bibeskæftigelse som indehaver af firmaet, der har rykket ud og reddet mangen en havefest fra sommerregn og blæst.

- Der er altid mest travlt om foråret, hvor der er både konfirmationer, der hurtigt bliver til studenterfester, siger Søren Eybye, som de seneste par uger har haft ekstra hænder med rundt for at flytte teltpæle.

Jacob Grosen og Martin Nørregaard har nemlig købt firmaet og overtaget alt inventar.

- Så er det jo rart at vide lidt om, hvordan de gør, siger Jacob Grosen, der ved siden af sit faste job som landbrugsmekaniker har tænkt sig at bruge sin fritid sammen med kammeraten til noget aktivt.

Ikast PartyTelt Udlejning har to telte, der i månederne fra maj til august kan rumme mellem 40 og 60 gæster hver for sig - men selvfølgelig også kan bygges sammen, hvis der kommer flere gæster.

- Det er primært private fester, vi har henvendt os til, men har også haft et par enkelte mindre byfester som faste kunder, fortæller Søren Eybye, der altså takker af og giver grejet videre til yngre kræfter.

- Mine forældre havde for et par år siden lejet teltet til en privat fest, og der blev det sagt for første gang - måske lidt for sjov, at det vist lige var noget for mig, husker Jacob Grosen, der altså har gjort alvor af kommentaren, og nu har overtaget teltudlejningsfirmaet.

- Nu har jeg brugt hele foråret på at være i lære, så vi kan være klar til højsæsonen næste forår, siger Jacob Grosen

Hele vinteren er telte, gulve, stole og gasovne opbevaret på lager for at sikre, at vintervejret ikke gør skade på det nyindkøbte grej.


Ordet er ditMere Erhverv