Tip os log ind
Carsten Kissmeyer.
Foto: Henrik Ole Jensen


Tidligere borgmester er klar til at kæmpe

Carsten Kissmeyer (V) er klar til at kæmpe om stemmerne ved det kommende folketingsvalg
07. maj 2019, 14.43

Ikast-Brande Statsminister Lars Løkke Rasmussen har netop udskrevet valg til Folketinget. Det bliver holdt grundlovsdag 5. juni.

Tidligere borgmester i Ikast-Brande Kommune Carsten Kissmeyer (V) er en af de lokale kandidater, der går efter en plads i Folketinget.

Er du klar til valget?

- Det er vi.

Carsten Kissmeyer fortæller, at han har haft god tid til at forberede sig til valgkampen.

- Jeg er heldig med at have en god organisation med fem lokalforeninger, og der er arbejdet delt ud mellem dem, og så har jeg en mindre gruppe, som er med til at styre hele processen, og det har vi haft god tid til, selvom jeg først blev kandidat i januar. Så vi føler, vi er godt med, siger den tidligere borgmester.

Vestjyllands Storkreds er en af landets mindste, så Carsten Kissmeyer forventer, at det bliver et svært valg.

Hvordan vil du sikre dig en plads i Folketinget?

- Jeg vil kæmpe kampen fra nu, og til valget er en realitet. Og så må jeg sige, at jeg er opstillet i en af Danmarks mindste kredse, så jeg håber på lokal opbakning, men jeg er også godt klar over, at jeg må uden for lokalområdet og se om nogle vil stemme på en person med en lang politisk erfaring og en lang erhvervserfaring.

Carsten Kissmeyer fortæller, at han senere i aften skal til debatmøde i Struer allerede, og i morgen skal han deltage i debat i Silkeborg.

- Vi kører på nu.


Ordet er ditMere Valg