Tip os log ind
I sidste uge holdt Steen Hebsgaard foredrag ved Ældre Sagen Ikast, og det var et fyldt lokale i Kongefløjen, der hørte den tidligere redaktørs mange morsomme, alvorlige og underfundige fortællinger.
Foto: Jacob Hove

Tidligere redaktør holder foredrag

05. oktober 2019, 10.59

Ikast Foreningen Norden i Ikast begynder den nye sæson med et foredrag med forhenværende redaktør på Ikast Avis Steen Hebsgaard, der fortæller om sit liv med 38 år som redaktør i Ikast.

- At være journalist og redaktør er et berigende job, fordi de mennesker man møder på sin vej, er med til at forme den avis man står i spidsen for. Så i realiteten er de ligeså meget læsernes fortjeneste som min. Jeg er fuld af taknemlighed og glæde over de mange spændende år og vil forsøge at give et indblik og indkig i en reporters verden, tanker, ideer, problemer og udfordringer. Jeg vil fortælle om sjove episoder, også barske episoder og også om de historier og de vinkler, der ikke kom i avisen. Jeg vil fortælle om de spændende mennesker, jeg har mødt på min vej - høj som lav, ung som gammel, politikere erhvervsfolk, kriminelle, prostituerede, kulturpersonligheder og Maren på kærret. Jeg er sprængfuld af emner og er i gang med at sortere ud i, hvilke jeg tager med. Foredraget vil blive garneret af point med artikler og udklip/fotos fra de begivenheder jeg kommer ind på.

Alle er velkommen i Bibliotekssalen 7. oktober.


Ordet er ditMere Ikast