Tip os log ind
Marianne Bale (tv) har i fire år været selvstændig advokat - nu har hun ansat den nyuddannede jurist Christina Bjerregaard (th), der begge får arbejdsplads på kontoret i Birk Centerpark

To advokat-piger satser på tæt klientkontakt

BALE | Advokat Marianne Bale har netop ansat den nyuddannede Christina Bjerregaard, begge med rødder i Ikast
31. august 2014, 08.40

ADVOKAT | De er dedikerede til deres fag og ved præcis, hvad de er gode til og hvor deres spidskompetencer er.


Advokat Marianne Bale, tidligere ansat hos advokatfirmaet Dahl og senere hos Midt Factoring, har i fire år været selvstændig med advokatanpartsselskabet Bale, beliggende i Birk.


Marianne har to sekretærer ansat og har derudover netop ansat de nyuddannede jurist Christina Bjerregaard i erkendelse af, at tingene ind i mellem går lidt stærkt.


Marianne og Christina har begge rødder i Ikast og har en fælles passion for deres fag, som de ser en dyd i at praktisere i en uformel tone, hvor det skal være ganske afslappende at henvende sig til en advokat.


Advokatfirmaet Bale holder til i Inovatoriet i Birk Centerpark, hvor de to sekretærer Hanne Aakermann og Heidi Juhl Møller sørger for at passe telefonerne, når de to advokater er hos kunder og i retten.


Jura gemmer på et bredt spektre af udfordringer og derfor har de to piger også meget bevidst valgt, at deres spidskompetencer på erhvervssiden er at være sparringspartnere for virksomheder, der med forenklede arbejdsgange, debitorstyring og gode inkassoprocedurer ønkser at øge likviditeten.


Særligt Marianne håndterer mange retssager for by- og landsret for erhvervslivet.

På den privatretlige side er Marianne og Christina specilister i håndtering af skilsmisser, bodelinger, børnesager og arveretslige spørgsmål.


- Man kan ikke det hele, og derfor har vi valgt det ud, som vi ved, vi er gode til, siger Marianne Bale, der er medlem af danske familieadvokater, danske inkassoadvokater og uddannet mediator.


Planen er, at Christina skal fokusere meget på famileretslige sager, herunder skilsmisser, børnesager og tvangsfjernelser.


Den helt store lidenskab har Marianne Bale omkring virksomhedernes styring af deres likviditet og bundlinje.


- Det handler om at sikre, at virksomhederne får pengene i kassen, således at deres salgskræfter ikke viser sig at være spildte, konstaterer hun nøgternt.


Christina Bjerregaard er nyuddannet, men kender allerede Marianne Bale fordi hun under sine studier har været i et praktikforløb i virksomheden.


- Jeg troede, jeg skulle noget andet - måske være anklager hos politiet, men jeg har undervejs erkendt, at jeg godt kan lide den tætte kontakter med klienterne, som vi har herude. Jeg vil gerne engagere mig i de enkelte sager og glæder mig også til at skulle i retten, siger Christina.


De to piger gør en dyd ud af at holde en afslappet og uformel tone med tæt kontakt til den enkelte kunde.


- Det skal ikke være så standardiseret. Vi vil gerne tilpasse vores samarbejde med den enkelte, men vores kerneværdier - faglighed, uafhængighed, tilgængelighed og troværdighed, går vi ikke på kompromis med, siger Marianne Bale.


Se mere på www.bale.dk


Ordet er dit