Tip os log ind
Pelle Emil og Ditte Marie - her med pianisten Ronnie F. Olesen i midten - øver sig til koncerten på søndag, og glæder sig til at vende tilbage til Bakkehuset og Musikskolen, som de har trådt deres musikalske barnesko i.
Foto: Privat

To stjerner mødes til pop og musical i Bakkehuset

Ditte Marie og Pelle Emil glæder sig vildt til deres første fælles koncert på søndag
23. maj 2018, 14.34

KONCERT Den ene er Melodi Grand Prix- og popstjerne. Den anden er udnævnt af anmelderne som musicalstjerne og skuespiller.

De er begge her fra området, har trådt deres musikalske barnesko på Ikast-Brande Musikskole.

Og nu skal de for første gang synge sammen.

Når Ditte Marie Kristensen og Pelle Emil Hebsgaard giver koncert i Bakkehuset søndag eftermiddag er det en tre-i-én-oplevelse.


Bente Busks sidste koncert

Det er Bakkehusets sidste koncert i dette forår, det er Bakkehusleder Bente Busks sidste koncert, inden hun i august går på pension.

- Og så er det første gang, vi skal synge sammen .. yeaaah, lyder det fra Ditte Marie, som sammen med Pelle Emil og pianisten Ronnie F. Olesen var samlet forleden for at øve sig på koncerten i Bakkehuset.

- Vi møder med alt det bedste, vi kan finde - rock, pop, musicals, måske en smule jazz - det bedste, vi har lært, da vi gik på musikskolen, lyder det med én stemme fra de to unge talenter, der vil synge både sammen og hver for sig.


Flot tøj?

- Og vi møder i det flotteste tøj ... ja jeg gør. Hvad med dig Pelle? griner Ditte Marie, der glæder sig til gensynet med Ikast og publikummet.

- Bakkehuset er det bedste sted at være. Det er som at komme hjem. Stedet har en plads i mit hjerte - det er her, jeg har haft nogle af mine bedste musikoplevelser.


Glæder mig vildt

Også Pelle Emil får et ord indført i talestrømmen fra en forventningsfuld Ditte Marie, der har fået familien til at passe den kun tre måneder gamle Eddie:

- Jeg glæder mig vildt. I Ikast er jeg født - der har jeg hjemme. Der er altid det mest taknemmelige og dejlige publikum - og så at synge med Ditte Marie!!

Pelle har drøntravlt med den sidste uge som Tommy Seebach i Seebach-musicalen, som pt opføres i Århus, og må sætte en stand-in på den sidste forestilling søndag på grund af koncerten i Ikast. I juni starter en lang spilleperiode på Det Kgl. Teater i København, hvor han igen er på.

- Det er det underligste i verden, at vi ikke har sunget sammen før. Men det er skønt.

- Ja, føjer Ditte Marie til: Vi bor i København, vi kender mange af de samme mennesker - men nu blev det os. Endelig. Fordi Bente Busk ønskede det. Men Pelle - jeg tror, vi har sunget sammen i et tidligere liv. Det er så skønt, og det bliver så godt ...

Ditte Marie har ud over mor-rollen travlt som sanger med Johnny De Luxe ud over en række sangjobs i både ind- og udland.

Koncerten - der starter klokken 15 - har få billetter tilbage, så alt tyder på en god koncertoplevelse. Også selv om det tegner til sommervejr.

- Solen skinner uden for - men inden for i Bakkehuset, skinner stjernerne ... slutter Ditte Marie af.


Ordet er ditMere Kultur