Tip os log ind
Tom Christensen er ny direktør og medejer af Niels Jørgen Philipsen transport, men er vokset op i branchen og glæder sig til at kunne videreudvikle det lokale firmaer, der er rykket i nye rammer på Mads Clausensvej i Hestlund ved Bording. ?
Foto: Laila Kempel

Transportfirma flytter fra Ikast til Hestlund

Det lokale transportfirma er fortsat meget lokalt, selvom direktøren og firmaadressen er skiftet ud
08. september 2019, 14.20

HUS&Have Skal man have sand til sandkassen, stabilgrus til indkørslen eller en container til haveaffaldet, så kan man roligt ringe til den lokale vognmand Niels Jørgen Philipsen Transport.

Selvom adressen er rykket fra Rømersvej i Ikast til Industri Øst på Mads Clausensvej i Hestlund, så er direktøren, der også er skiftet ud, stadig lige så lokal som sine forgængere.

Tom Christensen er vokset op med sand og grus og har stort set hele livet været beskæftiget i entreprenørbranchen.

Derfor kender han sine kunder særdeles godt.

Tom Christensen sad i virksomhedens bestyrelsen og blev i foråret opfordret til at sætte sig i direktørstolen.

- Jeg købte 50 procent af aktierne og satte mig samtidig i direktørstolen, siger Tom Christensen, som i forvejen drev Midtjysk Betonpumpning, der havde firmadresse i Mollerup.

- Men det var umuligt at være direktør for to forskellige firmaer på to forskellige adresser. Derfor har jeg samlet det hele her på Mads Clausensvej, så jeg kun behøver at møde op et sted, forklarer han.

Transportfirmaet Niels Jørgen Philipsen råder over 14 biler, hvor de fire kører med containere. De øvrige er trækbiler, der kan monteres med alt fra tanke, trailere og hvad der ellers måtte være af opgaver.

- Vi kan vores kram og qua vores mange år i branchen, så ved vi også, hvad det handler om, understreger Tom Christensen. Firmaet har fortsat travlt med alle de opgaver, der hidtil har været. Vi kører masser af kartofler til melfabrikkerne for de lokale landmand, ligesom vi selvfølgelig servicerer private kunder med sand og grus og har også mange opgaver for erhvervslivet. Vi er klar til at tage både de små og de store opgaver, siger den medindehaver og direktør Tom Christensen, der selvfølgelig har en vision om at videreudvikle virksomheden i takt med udfordringer og opgaver.


Ordet er ditMere Erhverv