Tip os log ind

TV vilde med Ikast-firma

Lige nu flokkes Tv-stationerne om Flottegulve.dk fra Ikast, der netop har leveret gulve til både TV3's »Velkommen Hjem« og DR1's populære serie om »Livvagterne«
11. januar 2010, 14.40

Mens mange andre firmaer kæmper med krisen og hænger lidt med mulen, går indehaver af FlotteGulve i Ikast, Tommy Oversø lige nu rundt med et lille smil på læberne. Sidst i det gamle år ringende Danmarks Radio - de manglende et vinylgulv til en episode af Livvagterne, og Flottegulve.dk havde lige det de søgte til tv-serien.
 - Jeg er godt tilfreds med at Danmarks Radio i København ringer hertil for at bestille gulv til én af de mest populære serier på tv lige nu, siger Tommy Oversø. Men det skulle snart vise sig, at det ikke blev sidste gang, at Flottegulve.dk skulle levere og nedlægge gulv til nationalt tv. Sidst i december var det pludselig TV3 der ringede. TV3, som lige nu laver nye optagelser til programserien »Velkommen Hjem«, hvor familie og venner overrasker ejerne ved at istandsætter deres hjem, mens de er hjemmefra, spurgte om Ikast-firmaet ville sponsorere trægulv samt nedlægning til en enlig ældre dame ved Randers.
Det hus hun boede i, trængte i den grad til en overhaling, og det kunne hun ikke selv overkomme. Indehaver Tommy Oversø sagde hurtigt ja. Også selvom det, i modsætning til aftalen med Danmarks Radio, koster penge at være med i programmet der har Ibi Støving som vært. TV3 var så glade for samarbejdet med Ikast-firmaet, at Flottegulve.dk i slutningen af uge 1 var i Frederikshavn for at montere endnu et trægulv til programmet velkommen hjem på TV3.
- Jeg syntes dette lød spændene, og så lang tid det er sjovt og spændende deltager vi gerne. Det er selvfølgelig sjovt at levere nogle eksklusive gulve til både DR og TV3, og så er det jo også god reklame på nationalt tv. Så det var svært at sige nej tak, siger Tommy Oversø, der endnu ikke ved om det så faktisk også giver mere salg i butikken og hvor stort smilet skal være, for afsnittene af »Velkommen Hjem« bliver først vist på TV3 i foråret 2010.


Ordet er dit