Tip os
Billedet her stammer fra Starteriets besøg på Vestre Skole, der måske - hvem ved - har sået frø hos kommende unge iværksættere.
Foto: Starteriet

Unge iværksættere

Iværksætter-kampagne landede forleden i Ikast
17. marts 2015, 06.37

UNGDOM En kampagne, der handler om at få de unge til at interesserede sig for iværksætteri, landede forlede på Vestre Skole i Ikast.

Det var det første stop for Iværksætterturen, som er en bus med unge erfarne iværksættere fra Starteriet, som i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dana, e-conomic og Microsoft, sætter iværksætteri på skoleskemaet.

Starteriet er en ny sammensmeltning af flere initiativer for unge iværksættere, som skal fa° specielt de unge til at interessere sig for iværksætteri, og inspirere dem til at tage springet. Fra marts og fremefter besøger Iværksætterturen 30 skoler, gymnasier, handelsskoler og ungdomsskoler i hele landet, hvor den unge, men erfarne iværksætter Casper Blom fortæller sin historie og svarer på spørgsmål.

Casper tager lokale unge iværksættere med ud på skolen, som ligeledes skal inspirere eleverne til at komme igang med iværksætteri.


Ordet er dit