Tip os log ind
Viceborgmester og udvalgsformand Simon Vanggaard (DF) gør opmærksom på, at det hele hænger sammen, når Ikast-Brande bliver udpeget som landets bedste erhvervskommune.
Foto: Flemming Hansen

Vi er altså også god til skole

Viceborgmester påpeger, at erhvervspris er andet end erhverv
15. oktober 2018, 21.46

undervisning - Vi bliver hele tiden skudt i skoene, at det da er meget godt, at vi blev den bedste erhvervskommune, men at man da også gerne så, at vi havde været bedst til noget andet. Det er noget pjat.

Viceborgmester og udvalgsformand Simon Vanggaard er træt af at lægge ører til snakken om, at man i kommunen også burde være god til andre ting end erhverv.

- Folk glemmer, at tingene hænger sammen, fastslår formanden for Børne- og Undervisningsudvalget.

Han påpeger tillige, at spørgsmålet om uddannelse indgår i den undersøgelse, der har skabt grundlag for Ikast-Brandes placering øverst på podiet som erhvervskommune.

Hvad angår uddannelse placerer Ikast-Brande sig samlet set som nummer to i kategorien uddannelse, men ligger som en flot nummer et i erhvervslivets bedømmelse af de kommunale folkeskolers samarbejde med erhvervslivet.

- Her er skolernes entreprenørskab helt i top. Der er utallige eksempler på gode projekter mellem skoler og erhvervsliv, siger Simon Vanggaard.


Ordet er ditMere Ikast-Brande