Tip os log ind
  • 1/: Indira Hamzic sammen med datteren Elina, der blev kastet ind i sikkerhed af sin mor, da uheldet skete. Hun ser af gode grunde lidt betuttet ud. Men et par kys fra mor hjalp på humøret.
    Foto: Steen Hebsgaard
  • 1/:

Vidne til uheld kastede sin tre-årige datter i sikkerhed

- Det var uhyggeligt tæt på, siger Indira Hamzic, der var på vej over i fodgængerfeltet, da en bil kom væltende mod hende og datteren
19. december 2017, 15.55

IKAST - Det var skrækkeligt. Jeg kunne se, bilen skride og vælte ind mod fodgængerovergangen. Og det eneste, jeg tænkte på, var at få min datter i sikkerhed.

Indira Hamzic var på vej over fodgængerovergangen i lysskrydset ved Østre Skole, da trafikuheldet tirsdag eftermiddag fandt sted.

- Jeg så bogstavelig talt ulykken ske. De to biler kom ikke med meget fart, men skulle dreje hver sin vej og røg ind i hinanden, fortæller Indira, der gik med sin tre-årige datter, Elina, ved hånden.

Da hun ser den ene bil skride over mod fodgængerovergangen, griber hun resolut Elina i den tykke jakkekrave og kaster hende ind i græsset ved siden af fortovet før fodgængerfeltet.

- Hun skulle bare væk. Heldigvis endte bilen på taget kort før overgangen - men jeg reagerede instinktivt, siger India Hamzic, der har et barn gående på Østre Skole.

- Hun plejer selv at gå hjem. Det kommer hun i hvert fald ikke til mere, lyder det fra en forskrækket men dog fattet Indira, der både hjalp ved uheldet og bagefter afgav forklaring til politiet.

Ikast Avis/AOIB talte også med en anden mor på stedet. Hendes søn havde også været på vej over Jyllandsgade i det modsatte fodgængerfelt, da han så uheldet ske og derfor hurtigt trak sig tilbage.

Også han fik mulighed for at afgive forklaring til politiet.


Ordet er ditMere 112