Tip os log ind
Anders Kaufmann

Vikar for Garne er ansat

Præst Anders Damtoft Kaufmann bliver præst i Ikast og Faurholt, mens Garne er feltpræst
24. april 2018, 07.18

IKAST Menighedsrådene i Ikast og Faurholt har nu fundet den præst, der skal afløse Jens Peter Garne, der i perioden fra 15. juli til 15. marts næste år udsendes som feltpræst.

Det bliver Anders Damtoft Kaufmann, der i perioden 2009-2013 har været sognepræst i Isenvad og Fonnesbæk Kirker.

- Vi havde i vores opslag skrevet, at vi gerne vil prioritere arbejdet med store børn og unge. Vi havde et bredt ansøgerfelt spændende fra nyuddannede til præster i en alder af 63 år. Der var flere egnede ansøgere, men valget er faldet på Anders Damtoft Kaufmann, siger formanden for Ikast Menighedsråd. Kurt Tolstrup.

Anders Kaufmann, der er 39 år, er bosiddende i Ikast. Efter 2013 har han været ansat som konsulent i Herning KFUM og KFUK. Anders Kaufmann har desuden i 2016-2017 undervist konfirmander i Fonnesbæk Kirke.

- Han har stor erfaring med arbejdet blandt de unge mennesker og har en god tillidsfuld kontakt med dem. Med sin erfaring både som præst og i sin tilgang til børn og unge opfylder Anders Kaufmann til fulde de kvalifikationer menighedsrådene har søgt. Såvel de to menighedsråd som kirkens medarbejdere ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med Anders, siger Kurt Tolstrup.


Ordet er ditMere Kirker