Tip os log ind
Foto: Pr-foto

Vil du være stand up'er?

15. april 2019, 15.02

Ikast Torsdag 17. april er der Open mic - Stand Up på programmet i Bakkehuset.

Det er et gratis arrangement, og alle er velkommen, så længe der er plads til dem, oplyser Bakkehus-koordinator Mette Petrea.

- Open Mic er et arrangement, hvor folk har kunnet tilmelde sig på forhånd, hvis de gerne vil stå på scenen og prøve sig som stand up'er.

Holdet af komikerspirer er sat, og det bliver Nikolaj Wulff, der har erfaring i stand up, der kommer til at være konferencier.

- Man kan forvente sig lidt af hvert, og måske får man Danmarks kommende store komikere, at se denne aften. Forventningerne til aftenen er stor, men man skal huske på, at det også er amatører, der står på scenen, som får chancen for at vise, hvad de kan.

Bakkehuset havde forleden sæsonens første stand up med professionelle på scenen.

- Det var en succes. Det var hovedsageligt unge mennesker i tyverne, der var publikummer og mange af dem besøgte Bakkehuset for første gang. Showet FBI Comedy Tours med Mikkel Klint Thorius, Morten Wichmann og Mahamad Habane var virkelig sjovt og det var den bedste debut for at tiltrække det unge segment.

Ud over open mic-arrangementet på onsdag lægger FBI Comedy Tours igen vejen forbi Bakkehuset 2. maj, denne gang med Thomas Hartmann, Anders Fjeldsted og Heino Hansen.


Ordet er ditMere Ikast