Tip os log ind

Viser i forbindelse med byfesten

11. august 2019, 08.16

Bording Som det er sket siden 2009 i Bording er der visecafeaften i forbindelse med byfesten. Dette års cafe er altså et 10-årsjubilæums-visecafé. Den finder sted tirsdag 13. august i Bording Forsamlingshus.

Arrangørerne af visecaféen er medlemmer af EKKO-koret, der er bosiddende i Bording.

Aftenen forløber sådan, at nogle lokale borgere er blevet bedt om at foreslå en sang, hvor de så kort begrunder, hvorfor de netop har valgt deres sang. Det munder så ud i fællessang med musikledsagelse til.

Du kan blandt andet synge med på sange og viser lige fra »Er du dus med himlens fugle«, som er foreslået af vandringsmanden Kristian Jensen, som gik fra Skagen til Pårup for at fejre sin 80-årsfødselsdag og til den nyansatte lærer ved Bording skole Jeppe Ross, som foreslår »Kære linedanser«.

I løbet af aftenen kan der købes vand, og vin, mens ostebord og hjemmebagte boller og kaffe er inkluderet i entreen.

Ekkokoret fra Engesvang er leveringsdygtig af et par indslag. Koret er under ledelse af Joan Frost og med Stig Skovbo ved klaveret. Stig spiller også til fællessangene. Han er lige ved at blive bordinggenser, da han er leder af den nye børneinstitution, som for øvrigt har åbent hus dagen efter.

Blandt kormedlemmerne kommer mange fra Bording, og det er dem, der klarer alt det praktiske - så det skal nok forløbe efter planen.


Ordet er ditMere Bording