Tip os log ind

Ikast-Brande Kommune

 

Ikast-Brande kommune

På Ikast-Brande Kommunes hjemmeside kan du finde et hav af informationer. Her er et overblik over nogle af de mest populære oversigtssider, hvorfra du kan komme endnu dybere i din informations-søgning.

Om Ikast-Brande Kommune

Selvbetjening

Kommunens åbningstider

Kontakt Ikast-Brande Kommune

Genveje til Kommunens sider:
Klik på bannerne og kom direkte ind på de respektive indholdssider på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside

Læs mere om de mange tilbud, som tilbydes borgerne i Ikast-Brande Kommune. Her findes fx information om børnepasning, sundhed, uddannelse og job.

Her finder du informationer om Ikast-Brande Kommunes tilbud til dig og din virksomhed. Eksempelvis opstart af egen virksomhed. Eller læs mere om, hvorfor vi ligger i top, når det gælder Danmarks bedste erhvervsklima.

Din indgang til det lokale demokrati. Læs hvordan kommunen inddrager dig som borger i kommunens fremtid og se, hvad der er i høring. Her er også informationer og referater fra det politikske liv i kommunen.

Læs den store samlede plan for udvikling i byer og åbent land i Ikast-Brande Kommune. Her der info om alt fra Byrådets målsætninger, landsbyudvikling, trafikanlæg og vindmøller over 25 meter. Meget af det kan ses på kort over kommunen.

Mangler du en byggegrund, så kan du finde én her. Tjek mulighederne og bliv inspireret til at bygge nyt i Ikast-Brande Kommune. Det er både for private, erhverv og landbrug.

Hvornår er det nu lige genbrugspladsen har åbent? Tjek åbningstiderne i Bording, Brande, Ikast og Nørre Snede på kommunens hjemmeside om Affald og genbrug. Det er også her, du finder sorteringsvejledninger til både privatpersoner og virksomheder.

Skal du bruge et nyt pas eller kørekort, så finder du her alle de oplysninger, som du skal bruge. Både om priser, krav til foto, kørekortfornyelse og mange andre gode informationer.